NLP Coach Margreet Friezema

NLP Coach in Groningen en op Schiermonnikoog

Coaching op het eiland Schiermonnikoog. Het zand onder je voeten voor stevigheid, de zee die je hoofd leegmaakt en de geluiden van de natuur die je tot rust brengen. De elementen van het eiland brengen je terug naar je basis.

Ik help jou om te gaan staan voor jezelf, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan grenzen stellen. Heb je ruimte om koffie te gaan drinken met die ene collega of doe je het omdat je geen “nee” durft te zeggen. Als je voor jezelf kiest en aangeeft dat het je nu niet uitkomt, stel je jezelf grenzen en dat noem ik gezonde grenzen.

Ik werk vooral met klanten die (hoog)gevoelig zijn. Herken jij:
* dat je gevoelig bent voor de mening van anderen en het lastig vindt om te zeggen wat jij werkelijk vindt?
* dat je overprikkeld kan raken in drukke ruimtes?
* als je een ruimte binnenloopt, haarfijn kan aanvoelen hoe de sfeer in de ruimte is?
* dat je niet volledig voor jezelf durft te gaan staan?

Dit zijn een aantal voorbeelden waar (hoog) gevoelige mensen mee te maken kunnen krijgen. Het is voor sommige mensen lastig om hier een modus in te vinden ” hoe hiermee om te gaan”.

Wat mij kenmerkt is dat ik snel verbanden kan leggen waarom iemand een bepaald gedrag laat zien. Ik kan je helpen om inzichten te krijgen in je eigen gedrag waardoor er gedragsverandering kan optreden.

Graag help ik jou als coach. Je bent welkom in mijn praktijk in Groningen of op het eiland Schiermonnikoog voor coaching in de natuur. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek stemmen we af waar jouw behoeftes liggen.

Neem vrijblijvend contact met me op!