Persoonlijke Coaching

Coaching aan het strand

Coaching aan het strand. De elementen van het eiland brengen je terug naar je basis.

Op zoek naar wat er echt toe doet.

Even helemaal ver weg van de wereld, op Schiermonnikoog. Terugkomen naar je basis. Hervind samen met Thijs je kracht op Schiermonnikoog.

Samen met jou stellen we een programma voor coaching samen voor één of meerdere dagen. Dit kan bestaan uit gesprekken, sportieve elementen, lange wandelingen, fysieke uitdagingen en lekker eten.

In de loop der jaren ben ik er achtergekomen dat ik het persoonlijk het fijnst vind om mensen in contact te brengen met datgene waarvoor ze gemaakt zijn. Waar gaan jouw ogen van stralen? Wanneer voel je het leven door je heen gieren? Precies daarnaar gaan we op zoek tijdens deze coaching!

Kom tot rust, ga samen met Thijs op zoek naar je kracht en waai helemaal uit. We combineren tijd voor jezelf met gesprekken en actief bezig zijn, om naar boven te halen wat jou drijft en waar je passie ligt. Alles ligt open en kan desgewenst ingevuld worden: Waar slaap je? Wanneer onderneem je welke activiteit? Welke tijd wil je voor jezelf hebben? Eten we samen of eet je alleen?

Schier is ooit voor Thijs zijn nieuwe start geweest. Na een hectisch leven in Amsterdam besloot hij in 2005 hier opnieuw te beginnen. Niet langer voortgestuwd en geduwd door het leven, maar zelf elke stap bewust zetten. En daar hoort ook struikelen bij. Elke dag brengt weer een nieuwe uitdaging, elke dag leer ik opnieuw. En langzaam verschuift de focus van de horizon naar onder je voeten.

Actueel 25 mei 2020 Corona virus

Beste Bezoeker,

 

WE ZIJN OPEN!

We hebben toestemming gekregen om open te gaan voor de gasten op Schiermonnikoog. Dus nog niet voor groepen, maar wel voor families, gezinnen en de individu. Welke regels gelden er?

  • bij aankomst graag de handen desinfecteren (staat voor u klaar)
  • ten aller tijde 1,5 meter afstand bewaren van anderen (uw eigen huishouden natuurlijk niet)
  • het materiaal staat voor je klaar en mag je laten liggen als je klaar bent
  • De blokarts worden tussentijds door ons schoongemaakt.
  • In de winkel maximaal 1 klant aanwezig. Dus ook even opletten bij het afrekenen, 1 klant per keer naar binnen. 

 Reserveren kan via een telefoontje, whats app of e-mail. Ook zonder reserveren kan je bij ons terecht, maar er geld wel vol = vol.

We hopen je snel te zien!

Vriendelijke groet,

Chris

info@bychrisopschier.nl
+31 6 2410 3452