Vliegerwinkel

De vliegerwinkel van Thijs’ vliegerparadijs

In de vliegerwinkel van Thijs’ vliegerparadijs op het strand hebben we vliegers in alle soorten en maten. In deze vliegerwinkel verkopen we voornamelijk de vliegers die we ook gebruiken in onze workshops. Daarnaast hebben we een bijzondere collectie éénlijners om de hemel te versieren, variërend van de voor allerkleinste vliegeraars tot reuzen die alleen met meerdere mensen tegelijk kunnen worden opgelaten. Ook buggy’s, flyboards en kiteboards zijn bij ons te verkrijgen.

Uiteindelijk verkopen we alle soorten en maten van alle merken, zij het soms op bestelling.

De vliegerwinkel van Thijs’ vliegerparadijs levert van de volgende merken: OzoneWolkenstürmerPeter LynnInvento HQElliotPrismPremier KitesFlysurferLibreZebraMBSKheoNextScrubColours in Motion.

Kom langs en kijk of er iets voor jou bij ligt! Mocht je iets specifieks voor je hebben klaarliggen, laat ons dit dan ruim van te voren weten!

Actueel 27 maart 2020 Corona virus

Beste bezoeker,

Ook voor ons speelt het corona virus parten. Groepsactiviteiten kunnen op dit moment geen doorgang vinden en we weten met z'n allen nog niet hoe lang dit gaat duren. Maar ....  stil zitten zijn we niet zo goed in.

We zijn buiten nu wel niet actief, maar we kunnen ons wel voorbereiden op de tijd dat we er wel weer gezamenlijk op uit kunnen. Voor al jullie vragen zijn we dan ook bereikbaar per e-mail / what's app / telefoon. We staan klaar voor jullie om vragen te beantwoorden en mee te denken om het perfecte dagje uit samen te stellen voor na deze bijzondere periode van binnen zijn. 

Heeft u een uitje al gepland staan en weet u niet zo goed wat nu te doen? Schroom niet om hierover contact met ons op te zoeken! We denken graag met u mee. 

Vriendelijke groet,

Chris

info@bychrisopschier.nl
+31 6 2410 3452

UPDATE 

Er is onduidelijkheid ontstaan over de actuele maatregelen van de overheid. Veelal hadden begrepen dat de huidige maatregelen t.m. 1 juni doorgezet werden en dus ook samenscholing / groepsactiviteiten niet mochten tot 1 juni. Dit blijkt niet het geval! Dit geld uitsluitend voor evenementen met een vergunning. Voor 6 april vindt er een evaluatie plaats voor de huidige maatregelen en weten we ook meer of / wanneer er weer reserveringen kunnen doorgaan. Zie ook:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/24/aanvullende-maatregelen-23-maart