Expeditie Schier

EXPEDITIE SCHIER

Schuilt er in jou een ware avonturier en heb je altijd al willen deelnemen aan Expeditie Robinson? Dan is dit je kans! Ook bij onze Expeditie Schier wordt in teams voor de overwinning gestreden. Geen zorg: je hoeft niet op een onbewoond eiland te overleven, maar we hebben wel hindernisbanen, immuniteit proeven en natuurlijk een finale proef. Expeditie Schier is een avontuurlijke en uitdagende activiteit!

VOOR WIE?

De Expeditie Schiermonnikoog kan worden gespeeld door groepen vanaf 15 personen. Leuk als vrijgezellenuitje of teamuitje. En ook erg geschikt voor gezinnen en families.

EN VERDER …

Je kunt Expeditie Schier winnen door als team samen te werken aan verschillende proeven. Onze expeditie vindt altijd plaats op het strand en in de duinen.

Na het samenstellen van je groep, maak je een overwinners strategie! Hiermee trek je ten strijde. In teams van 6 à 7 personen strijd je tegen de andere teams. De hele expeditie draait om zo veel mogelijk proeven winnen en de hele expeditie in een zo snel mogelijke tijd af te leggen.

Geschikt voor
15 - 100 personen
Doelgroep
Familie, Groep, Team, Bedrijf
Uitdaging
Fysieke inspanning
Prijs
€25,00 per persoon