Powerkiten/ Vliegeren

Vliegeren, het ultieme stoeien met de elementen

Vliegeren doen we het allerliefst van alle dingen die we organiseren. Het brengt ons naar buiten, zelfs als buiten zich van een ruige kant laat zien. Tussen de elementen voelen we ons thuis en dit delen we graag met je.

Het beginpunt van onze workshops ben jij. Wil je vanaf het begin beginnen? Dan doen we dat. Kun je al vliegeren maar ben je op zoek naar de volgende uitdaging? Dan zoeken we met je mee. Voor groepen bieden we allemaal verschillende vliegers, om voor iedereen bij de passende uitdaging uit te komen.

Onze workshops zijn voor iedereen geschikt. Je kunt bij ons in je eentje terecht, maar ook met je hele team of bedrijf. We passen de activiteit graag zodanig aan dat ze goed past bij jullie tijd op Schiermonnikoog. Heb je zelf iets in gedachten dat je wilt leren, laat het ons weten.

Een workshop vliegeren laat zich goed uitbreiden met Blokarts. Kijk hiervoor bij de Gecombineerde workshop Blokarten en vliegeren.

Geschikt voor
1 - 79 personen
Windkracht
2 - 10 Bft, 5 - 48 knopen
Doelgroep
Individueel, Gezin, Familie, Groep, Team, Bedrijf
Uitdaging
Fysieke inspanning
Zelf te bepalen
Goed te combineren met
Blokarten / Strandzeilen, Beachvolleybal
Prijs 1 - 4 personen
€ 49 per uur in totaal
Prijs 5+ personen
€ 22,50 voor een workshop van 1 1/2 tot 2 uur

Verhalen

13 augustus 2016
Ellen en Lenie

Vandaag hebben we een oefendag vliegeren bij jullie gedaan. We zijn begonnen met een tweelijns 1.7, daarna naar de 2.3 om vervolgens door te stomen naar de vierlijns 1.5 en 2.0… Wat geweldig om zo verschillende vliegersoorten uit te proberen en te ontdekken wat het beste bij ons ‘oudjes’ (50+) past… Uiteindelijk hebben we aan het einde van de dag besloten beiden een vlieger te kopen dankzij de enthousiaste begeleiding van jouw meiden en jongens die ons duidelijke uitleg hebben gegeven. Zo zie je maar… ‘oud geleerd, maakt jong’ en we voelen ons weer 16… Wat een geweldige ervaring!
Dank jullie wel!

Lees dit verhaal
23 april 2016

Heerlijk spelen met de wind

Tijdens het Paasweekend geweldig gevliegerd bij Thijs’ vliegerparadijs. Op een prachtig wijds strand aan de noordkant van het eiland heeft hij een idyllisch houten standhuisje met een heel arsenaal aan vliegers. Er stond maar weinig wind maar Thijs haalde zijn grootste vlieger van stal zodat we ondanks de lage windkracht echt alle zeilen bij moesten zetten om deze enorme jongen inbedwang te houden. Het was fantastisch!

Heerlijk om met de wind te spelen, je mee te laten trekken door de vlieger in de lucht en al je dagelijkse stress te laten verwaaien met de zeebries. Thijs geeft net genoeg hulp om je zeker te voelen met de vlieger maar ook voldoende vrijheid om zelf gevoel te krijgen met die enorme lap stof in de lucht.

Bedankt voor de leuke morgen die we gehad hebben, het was onvergetelijk!

Lees dit verhaal
10 augustus 2016
Astrid, Bart, Anne-Sarah, Sebastiaan en Karlijn

Blokarten en vliegeren

Vandaag een Blokart- en vliegerworkshop gehad. Het was een verjaardagscadeau. Supergaaf! Steeds grotere en zwaardere vliegers geprobeerd. De kinderen lukte het ook.

Lees dit verhaal
2 juni 2016
Marion Denekamp

Vliegeren met onze klas

Wij hebben tijdens het kamp op Schiermonnikoog gevliegerd. Het vliegeren bij Thijs Vliegerparadijs is heel leuk want je mag zelf vliegeren en soms mag je ook aan een hele grote vlieger hangen. Het vliegeren bij Thijs Vliegerparadijs is heel leuk omdat je ook kan vliegeren als er niet zoveel wind is. Er zijn veel verschillende soorten vliegers waar je mee mag vliegeren. Je kan het ook reserveren voor jezelf. Het is ook vlakbij het strand dus als je dan klaar bent met vliegeren kan je nog even van het strand genieten. Thijs is erg behulpzaam, aardig en vrolijk. Wanneer het even niet lukt, helpt hij je gewoon weer opnieuw.

Lees dit verhaal