Kitebuggyen

De volgende stap in snelheid

In je handen voel je de wind aan de vlieger trekken, het strand vliegt onder je door. Met je voeten vertel je de buggy precies waar je heen wilt. Kitebuggyen is nog een stap moeilijker, maar eenmaal onder de knie, vertel jij de wind precies waar je heen wilt, en hoe hard.

Als je het vliegeren met grotere vliegers (Powerkiten) goed door hebt, is kitebuggyen een logische volgende stap: de krachten die je hebt leren beheersen kun je nu gaan gebruiken om jezelf over het strand te laten voortbewegen, op snelheid.

Een buggy leert zich het beste kennen tijdens een workshop. We nemen je mee naar een open plek met ruimte en nemen daar nog kort de basis van de vlieger door. Dan vertalen we de patronen naar het rijden in de buggy en begin je met je eerste stukken te rijden. We kijken naar je houding, vertellen je hoe je kunt versnellen en kunt afremmen en brengen je verschillende technieken bij om de bocht door te komen. Wanneer je dit allemaal doorhebt, laten we je met een gerust hart zelf rijden en uren maken.

We verhuren onze buggy’s ook. We vragen je dan wel om ons te overtuigen dat je het kan en dat je weet wat je gaat doen.

Geschikt voor
1 of 2 personen
Fysieke uitdaging
Vereiste
Ervaring met vliegeren
Kosten
€ 59 per uur
Actueel 25 mei 2020 Corona virus

Beste Bezoeker,

 

WE ZIJN OPEN!

We hebben toestemming gekregen om open te gaan voor de gasten op Schiermonnikoog. Dus nog niet voor groepen, maar wel voor families, gezinnen en de individu. Welke regels gelden er?

  • bij aankomst graag de handen desinfecteren (staat voor u klaar)
  • ten aller tijde 1,5 meter afstand bewaren van anderen (uw eigen huishouden natuurlijk niet)
  • het materiaal staat voor je klaar en mag je laten liggen als je klaar bent
  • De blokarts worden tussentijds door ons schoongemaakt.
  • In de winkel maximaal 1 klant aanwezig. Dus ook even opletten bij het afrekenen, 1 klant per keer naar binnen. 

 Reserveren kan via een telefoontje, whats app of e-mail. Ook zonder reserveren kan je bij ons terecht, maar er geld wel vol = vol.

We hopen je snel te zien!

Vriendelijke groet,

Chris

info@bychrisopschier.nl
+31 6 2410 3452