Kitebuggyen

De volgende stap in snelheid

In je handen voel je de wind aan de vlieger trekken, het strand vliegt onder je door. Met je voeten vertel je de buggy precies waar je heen wilt. Kitebuggyen is nog een stap moeilijker, maar eenmaal onder de knie, vertel jij de wind precies waar je heen wilt, en hoe hard.

Als je het vliegeren met grotere vliegers (Powerkiten) goed door hebt, is kitebuggyen een logische volgende stap: de krachten die je hebt leren beheersen kun je nu gaan gebruiken om jezelf over het strand te laten voortbewegen, op snelheid.

Een buggy leert zich het beste kennen tijdens een workshop. We nemen je mee naar een open plek met ruimte en nemen daar nog kort de basis van de vlieger door. Dan vertalen we de patronen naar het rijden in de buggy en begin je met je eerste stukken te rijden. We kijken naar je houding, vertellen je hoe je kunt versnellen en kunt afremmen en brengen je verschillende technieken bij om de bocht door te komen. Wanneer je dit allemaal doorhebt, laten we je met een gerust hart zelf rijden en uren maken.

We verhuren onze buggy’s ook. We vragen je dan wel om ons te overtuigen dat je het kan en dat je weet wat je gaat doen.

Geschikt voor
1 of 2 personen
Fysieke uitdaging
Vereiste
Ervaring met vliegeren
Kosten
€ 59 per uur
Actueel 27 maart 2020 Corona virus

Beste bezoeker,

Ook voor ons speelt het corona virus parten. Groepsactiviteiten kunnen op dit moment geen doorgang vinden en we weten met z'n allen nog niet hoe lang dit gaat duren. Maar ....  stil zitten zijn we niet zo goed in.

We zijn buiten nu wel niet actief, maar we kunnen ons wel voorbereiden op de tijd dat we er wel weer gezamenlijk op uit kunnen. Voor al jullie vragen zijn we dan ook bereikbaar per e-mail / what's app / telefoon. We staan klaar voor jullie om vragen te beantwoorden en mee te denken om het perfecte dagje uit samen te stellen voor na deze bijzondere periode van binnen zijn. 

Heeft u een uitje al gepland staan en weet u niet zo goed wat nu te doen? Schroom niet om hierover contact met ons op te zoeken! We denken graag met u mee. 

Vriendelijke groet,

Chris

info@bychrisopschier.nl
+31 6 2410 3452

UPDATE 

Er is onduidelijkheid ontstaan over de actuele maatregelen van de overheid. Veelal hadden begrepen dat de huidige maatregelen t.m. 1 juni doorgezet werden en dus ook samenscholing / groepsactiviteiten niet mochten tot 1 juni. Dit blijkt niet het geval! Dit geld uitsluitend voor evenementen met een vergunning. Voor 6 april vindt er een evaluatie plaats voor de huidige maatregelen en weten we ook meer of / wanneer er weer reserveringen kunnen doorgaan. Zie ook:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/24/aanvullende-maatregelen-23-maart