Kitebuggyen

De volgende stap in snelheid

In je handen voel je de wind aan de vlieger trekken, het strand vliegt onder je door. Met je voeten vertel je de buggy precies waar je heen wilt. Kitebuggyen is nog een stap moeilijker, maar eenmaal onder de knie, vertel jij de wind precies waar je heen wilt, en hoe hard.

Als je het vliegeren met grotere vliegers (Powerkiten) goed door hebt, is kitebuggyen een logische volgende stap: de krachten die je hebt leren beheersen kun je nu gaan gebruiken om jezelf over het strand te laten voortbewegen, op snelheid.

Een buggy leert zich het beste kennen tijdens een workshop. We nemen je mee naar een open plek met ruimte en nemen daar nog kort de basis van de vlieger door. Dan vertalen we de patronen naar het rijden in de buggy en begin je met je eerste stukken te rijden. We kijken naar je houding, vertellen je hoe je kunt versnellen en kunt afremmen en brengen je verschillende technieken bij om de bocht door te komen. Wanneer je dit allemaal doorhebt, laten we je met een gerust hart zelf rijden en uren maken.

We verhuren onze buggy’s ook. We vragen je dan wel om ons te overtuigen dat je het kan en dat je weet wat je gaat doen.

Geschikt voor
1 of 2 personen
Fysieke uitdaging
Vereiste
Ervaring met vliegeren
Kosten
€ 59 per uur