Gecombineerde workshop Blokarten en vliegeren

Wil je zowel het vliegeren als het Blokarten meemaken in één workshop? Dan is deze gecombineerde workshop precies wat je zoekt. Tijdens deze workshop nemen we je aan de hand mee langs alle verschillende modellen vliegers: we beginnen bij de kleinere en wanneer je dit eenmaal doorhebt, voeren we de uitdaging op. En dat uiteraard op jouw tempo. Daarnaast staan er Blokarts jullie klaar. Iedere deelnemer heeft de gelegenheid om minstens een half uur te rijden.

De setting is zo dat je zelf kunt kiezen wat je op elk moment doet. We begeleiden je zowel bij het vliegeren als bij het Blokarten.

Geschikt voor
1 - 75 personen
Windkracht
3 - 6 Bft, 6 - 26 knopen
Doelgroep
Familie, Groep, Team, Bedrijf
Uitdaging
Fysieke Inspanning
Zelf te bepalen - voor iedereen geschikt
Goed te combineren met
Beachvolleybal, Discgolf, Suppen
Prijs
€ 40 per persoon
Prijs voor groepen >15
€ 30 per persoon

Verhalen

11 augustus 2016
Alain en Eugen

Altijd leuk om even over het strand te scheuren

Het was erg leuk om in een Blokart gezeten te hebben!
Het was een leuke ervaring. We hebben de hele dag veel plezier gehad. Het is altijd leuk om even te scheuren op het strand. Het was het leukste wat ik ooit op het strand heb gedaan!

Lees dit verhaal
Max

Zeker nog een keer doen

Blokarten was leuk, zeker nog een keer doen, maar dan met meer wind.

Lees dit verhaal
10 augustus 2016
Astrid, Bart, Anne-Sarah, Sebastiaan en Karlijn

Blokarten en vliegeren

Vandaag een Blokart- en vliegerworkshop gehad. Het was een verjaardagscadeau. Supergaaf! Steeds grotere en zwaardere vliegers geprobeerd. De kinderen lukte het ook.

Lees dit verhaal
11 augustus 2016
Fleur

Contact met de wind

Even met Stef ge-blokart (of hoe schrijf je dat als voltooid deelwoord), en enige angsten overwonnen. Zoals op één oor gaan en dan het zeil loslaten, zodat ik toch niet omging. Goeie ervaring. En mooi, dat directe contact met de wind…
Bedankt voor de goede en fijne aanreikingenG.

Lees dit verhaal

Verhalen

13 augustus 2016
Ellen en Lenie

Vandaag hebben we een oefendag vliegeren bij jullie gedaan. We zijn begonnen met een tweelijns 1.7, daarna naar de 2.3 om vervolgens door te stomen naar de vierlijns 1.5 en 2.0… Wat geweldig om zo verschillende vliegersoorten uit te proberen en te ontdekken wat het beste bij ons ‘oudjes’ (50+) past… Uiteindelijk hebben we aan het einde van de dag besloten beiden een vlieger te kopen dankzij de enthousiaste begeleiding van jouw meiden en jongens die ons duidelijke uitleg hebben gegeven. Zo zie je maar… ‘oud geleerd, maakt jong’ en we voelen ons weer 16… Wat een geweldige ervaring!
Dank jullie wel!

Lees dit verhaal
23 april 2016

Heerlijk spelen met de wind

Tijdens het Paasweekend geweldig gevliegerd bij Thijs’ vliegerparadijs. Op een prachtig wijds strand aan de noordkant van het eiland heeft hij een idyllisch houten standhuisje met een heel arsenaal aan vliegers. Er stond maar weinig wind maar Thijs haalde zijn grootste vlieger van stal zodat we ondanks de lage windkracht echt alle zeilen bij moesten zetten om deze enorme jongen inbedwang te houden. Het was fantastisch!

Heerlijk om met de wind te spelen, je mee te laten trekken door de vlieger in de lucht en al je dagelijkse stress te laten verwaaien met de zeebries. Thijs geeft net genoeg hulp om je zeker te voelen met de vlieger maar ook voldoende vrijheid om zelf gevoel te krijgen met die enorme lap stof in de lucht.

Bedankt voor de leuke morgen die we gehad hebben, het was onvergetelijk!

Lees dit verhaal
10 augustus 2016
Stan, 5 jaar en Merel, 7 jaar

Altijd vliegeren

Hallo, altijd als wij op Schier zijn, gaan wij bij Thijs’ vliegerparadijs vliegeren en dat vinden we superleuk!

Lees dit verhaal
Astrid, Bart, Anne-Sarah, Sebastiaan en Karlijn

Blokarten en vliegeren

Vandaag een Blokart- en vliegerworkshop gehad. Het was een verjaardagscadeau. Supergaaf! Steeds grotere en zwaardere vliegers geprobeerd. De kinderen lukte het ook.

Lees dit verhaal