Vliegeren met je klas

Workshops voor scholen

Speciaal voor scholen organiseren we een workshop vliegeren, aangepast op de leersnelheid van leerlingen. En daarnaast passen we het tarief ook nog eens aan voor scholen, zodat het voor elke leerling bereikbaar blijft.

Tijdens de workshop gaan we van kleine naar steeds grotere vliegers, en omdat leerlingen het vaak sneller door hebben dan volwassenen, houden we een hoog tempo. Als de omstandigheden gunstig zijn, laten we je misschien zelfs even echt vliegen met onze hele grote vliegers. Met beide benen op de grond blijven is er dan niet meer bij.

Om aan bijna ieder budget tegemoet te komen, hebben we het tarief voor schoolklassen aangepast. De prijs bedraagt nu € 7,50 per deelnemer per uur. Op die manier kun je zelf bepalen hoe lang je wilt vliegeren en welke prijs daar dus bij hoort. We raden je aan om minstens een uur te vliegeren, liever nog anderhalf of twee om echt alles goed te kunnen proberen.

We vragen voor dit tarief ook de inzet van de begeleiders om de workshop in goede banen te begeleiden. We werken meestal in groepjes van 3 of 4 leerlingen en het is fijn dat ze kunnen terugvallen op eventuele hulp indien nodig. Uiteraard zijn wij er ook bij om het geheel te begeleiden.

Doelgroep
School
Prijs
€ 12,50 per leerling
Uitdaging
Bijzonderheden
Duur en prijs zelf te kiezen