Vliegeren met je klas

Workshops voor scholen

Speciaal voor scholen organiseren we een workshop vliegeren, aangepast op de leersnelheid van leerlingen. En daarnaast passen we het tarief ook nog eens aan voor scholen, zodat het voor elke leerling bereikbaar blijft.

Tijdens de workshop gaan we van kleine naar steeds grotere vliegers, en omdat leerlingen het vaak sneller door hebben dan volwassenen, houden we een hoog tempo. Als de omstandigheden gunstig zijn, laten we je misschien zelfs even echt vliegen met onze hele grote vliegers. Met beide benen op de grond blijven is er dan niet meer bij.

Om aan bijna ieder budget tegemoet te komen, hebben we het tarief voor schoolklassen aangepast. De prijs bedraagt nu € 7,50 per deelnemer per uur. Op die manier kun je zelf bepalen hoe lang je wilt vliegeren en welke prijs daar dus bij hoort. We raden je aan om minstens een uur te vliegeren, liever nog anderhalf of twee om echt alles goed te kunnen proberen.

We vragen voor dit tarief ook de inzet van de begeleiders om de workshop in goede banen te begeleiden. We werken meestal in groepjes van 3 of 4 leerlingen en het is fijn dat ze kunnen terugvallen op eventuele hulp indien nodig. Uiteraard zijn wij er ook bij om het geheel te begeleiden.

Doelgroep
School
Prijs
€ 7,50 per leerling per uur
Uitdaging
Bijzonderheden
Duur en prijs zelf te kiezen
Actueel 27 maart 2020 Corona virus

Beste bezoeker,

Ook voor ons speelt het corona virus parten. Groepsactiviteiten kunnen op dit moment geen doorgang vinden en we weten met z'n allen nog niet hoe lang dit gaat duren. Maar ....  stil zitten zijn we niet zo goed in.

We zijn buiten nu wel niet actief, maar we kunnen ons wel voorbereiden op de tijd dat we er wel weer gezamenlijk op uit kunnen. Voor al jullie vragen zijn we dan ook bereikbaar per e-mail / what's app / telefoon. We staan klaar voor jullie om vragen te beantwoorden en mee te denken om het perfecte dagje uit samen te stellen voor na deze bijzondere periode van binnen zijn. 

Heeft u een uitje al gepland staan en weet u niet zo goed wat nu te doen? Schroom niet om hierover contact met ons op te zoeken! We denken graag met u mee. 

Vriendelijke groet,

Chris

info@bychrisopschier.nl
+31 6 2410 3452

UPDATE 

Er is onduidelijkheid ontstaan over de actuele maatregelen van de overheid. Veelal hadden begrepen dat de huidige maatregelen t.m. 1 juni doorgezet werden en dus ook samenscholing / groepsactiviteiten niet mochten tot 1 juni. Dit blijkt niet het geval! Dit geld uitsluitend voor evenementen met een vergunning. Voor 6 april vindt er een evaluatie plaats voor de huidige maatregelen en weten we ook meer of / wanneer er weer reserveringen kunnen doorgaan. Zie ook:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/24/aanvullende-maatregelen-23-maart