Teambuilding meerdere dagen

Meerdere dagen samen met je team op Schier

De laatste veerboot is vertrokken. Nu ben je echt op een eiland, samen met de andere mensen uit je team. Het voelt als vakantie, maar het voelt ook bijzonder om de mensen om je heen op deze manier mee te maken. Je hebt het gevoel dat je ze nu al zo veel beter hebt leren kennen. Benieuwd naar wat er nog meer gaat gebeuren, loop je een stukje verder over het strand.

Samenwerken met andere mensen gaat zo veel fijner wanneer je de ander ook echt leert kennen.

Wanneer je met je team toe bent aan een verdiepende stap, kunnen wij misschien iets voor jullie betekenen. We nodigen je uit om samen naar Schiermonnikoog te komen om elkaar beter te leren kennen.

We zetten onze kennis van de fijnste plekken van het eiland in, stellen onze vliegers beschikbaar en voegen onze ervaring toe op het gebied van Teambuilding en Leiderschap. Eventueel komen we eerst naar jullie toe om je beter te leren kennen en te kijken wat er speelt binnen je team en/of waar je naartoe zou willen met z’n allen.

Naast goede randvoorwaarden (lekker eten & drinken, goede fietsen, op tijd weer bij de veerboot zijn), hebben we op het strand de ruimte om met diverse oefeningen dieper in te gaan op thema’s. Dat kunnen we daar uiteraard afwisselen met verschillende activiteiten om je hoofd leeg te maken of samen een krachtmeting aan te gaan met de elementen.

Mochten er voldoende parallellen zijn met het werk van de mannen van de Koninklijke Nederlandse Reddingmaatschappij, dan kunnen we ook nog een beroep doen op hen om hun kennis en ervaring met jullie te delen.

Teambuilden met je team of bedrijf binnen een dag is maatwerk. We kijken graag samen met je naar jullie wensen en gaan dan aan de slag met een voorstel.