Sterrenwandeling

Verken het eiland onder 3000 sterren in de nacht

Ga mee naar plekken waar het nog echt donker en stil is. In het pikkedonker door het bos naar het strand. Op zoek naar lichtgevende algen aan de rand van de zee. Boven je hoofd zie je duizenden sterren. Wie weet horen we een nachtegaal.

Heel even moeten je ogen wennen aan het donker. Daarna loop je met gemak door de bijzondere wereld die de Schierse natuur bij nacht is.

We hebben verschillende verhaallijnen die we graag met je ontdekken tijdens onze wandelingen. We horen graag van je wat je al weet van de sterrenhemel en wat je raakt wanneer je naar boven kijkt.

De wandelingen duren ongeveer anderhalf tot twee uur. Wandelschoenen zijn fijn maar niet vereist.

In de late lente en vroege zomer wordt het pas laat donker op Schiermonnikoog. Hierdoor beginnen de wandelingen in die periode ook pas laat.

We organiseren de wandelingen op afspraak. We gaan dan in overleg en passen het in in onze beide agenda’s. Wanneer je met een klein gezelschap bent, kunnen we je gegevens noteren en proberen we meerdere groepjes te verzamelen om met één grotere groep op pad te kunnen gaan.

Actueel 25 mei 2020 Corona virus

Beste Bezoeker,

 

WE ZIJN OPEN!

We hebben toestemming gekregen om open te gaan voor de gasten op Schiermonnikoog. Dus nog niet voor groepen, maar wel voor families, gezinnen en de individu. Welke regels gelden er?

  • bij aankomst graag de handen desinfecteren (staat voor u klaar)
  • ten aller tijde 1,5 meter afstand bewaren van anderen (uw eigen huishouden natuurlijk niet)
  • het materiaal staat voor je klaar en mag je laten liggen als je klaar bent
  • De blokarts worden tussentijds door ons schoongemaakt.
  • In de winkel maximaal 1 klant aanwezig. Dus ook even opletten bij het afrekenen, 1 klant per keer naar binnen. 

 Reserveren kan via een telefoontje, whats app of e-mail. Ook zonder reserveren kan je bij ons terecht, maar er geld wel vol = vol.

We hopen je snel te zien!

Vriendelijke groet,

Chris

info@bychrisopschier.nl
+31 6 2410 3452