Vliegerverhuur

We hebben van alles op vliegergebied voor jou in de aanbieding

De verhuur van onze vliegers en alle mogelijke toebehoren geschiedt vanuit ons Paradijs op het strand . Het paradijs is van 1 april tot en met 31 oktober dagelijks geopend, ijs en weder diendende. Buiten de weekenden en vakanties lijken we soms gesloten, maar zijn we wel op het eiland. Dus mocht je dan iets willen doen, bel ons dan, dan komen we naar het strand voor je.

Kunnen we buiten ons seizoen iets voor je betekenen, neem dan contact op en stem je plannen af op de onze.

De verhuur van een vlieger kost tussen de € 10 en € 25 per keer, afhankelijk van de grootte en complexiteit van de vlieger.

Uiteraard hebben wij ook buggy’s en flyboards in de verhuur. Ook deze kosten tussen de € 15 en € 25 per keer.

Onze Blokarts verhuren we ook. Voor € 30 per stuk mag je een uur lang rijden in een Blokart. Eventuele instructie is hierbij inbegrepen. Lees hierover meer op onze pagina over Blokarten.

Actueel 27 maart 2020 Corona virus

Beste bezoeker,

Ook voor ons speelt het corona virus parten. Groepsactiviteiten kunnen op dit moment geen doorgang vinden en we weten met z'n allen nog niet hoe lang dit gaat duren. Maar ....  stil zitten zijn we niet zo goed in.

We zijn buiten nu wel niet actief, maar we kunnen ons wel voorbereiden op de tijd dat we er wel weer gezamenlijk op uit kunnen. Voor al jullie vragen zijn we dan ook bereikbaar per e-mail / what's app / telefoon. We staan klaar voor jullie om vragen te beantwoorden en mee te denken om het perfecte dagje uit samen te stellen voor na deze bijzondere periode van binnen zijn. 

Heeft u een uitje al gepland staan en weet u niet zo goed wat nu te doen? Schroom niet om hierover contact met ons op te zoeken! We denken graag met u mee. 

Vriendelijke groet,

Chris

info@bychrisopschier.nl
+31 6 2410 3452

UPDATE 

Er is onduidelijkheid ontstaan over de actuele maatregelen van de overheid. Veelal hadden begrepen dat de huidige maatregelen t.m. 1 juni doorgezet werden en dus ook samenscholing / groepsactiviteiten niet mochten tot 1 juni. Dit blijkt niet het geval! Dit geld uitsluitend voor evenementen met een vergunning. Voor 6 april vindt er een evaluatie plaats voor de huidige maatregelen en weten we ook meer of / wanneer er weer reserveringen kunnen doorgaan. Zie ook:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/24/aanvullende-maatregelen-23-maart