Vliegers bouwen

Workshop vliegers bouwen

Je eigen vlieger bouwen kan op allerlei manieren. In het Vliegerparadijs bouwen we graag een vlieger met je samen, met zo simpel mogelijke basismaterialen. Jij stelt de criteria en wij kijken met je mee of je plan uitvoerbaar is.

Voor de allerkleinsten hebben we witte vliegers die nog ingekleurd kunnen worden. Als het ontwerp eenmaal klaar is, kun je hem vaak meteen testen voor de deur (als de wind niet te hard is).

Verder bouwen we nog simpele eenlijners en minder simpele éénlijners, met kinderen en volwassenen samen.

En als je met je bedrijf nog een leuke activiteit zoekt om samen te werken en samen iets te bouwen, dan raden we deze activiteit ook ten zeerste aan.

Kortom: je kunt het zo moeilijk maken als je wilt. Wij zijn er om je te begeleiden waar nodig.

Actueel 27 maart 2020 Corona virus

Beste bezoeker,

Ook voor ons speelt het corona virus parten. Groepsactiviteiten kunnen op dit moment geen doorgang vinden en we weten met z'n allen nog niet hoe lang dit gaat duren. Maar ....  stil zitten zijn we niet zo goed in.

We zijn buiten nu wel niet actief, maar we kunnen ons wel voorbereiden op de tijd dat we er wel weer gezamenlijk op uit kunnen. Voor al jullie vragen zijn we dan ook bereikbaar per e-mail / what's app / telefoon. We staan klaar voor jullie om vragen te beantwoorden en mee te denken om het perfecte dagje uit samen te stellen voor na deze bijzondere periode van binnen zijn. 

Heeft u een uitje al gepland staan en weet u niet zo goed wat nu te doen? Schroom niet om hierover contact met ons op te zoeken! We denken graag met u mee. 

Vriendelijke groet,

Chris

info@bychrisopschier.nl
+31 6 2410 3452

UPDATE 

Er is onduidelijkheid ontstaan over de actuele maatregelen van de overheid. Veelal hadden begrepen dat de huidige maatregelen t.m. 1 juni doorgezet werden en dus ook samenscholing / groepsactiviteiten niet mochten tot 1 juni. Dit blijkt niet het geval! Dit geld uitsluitend voor evenementen met een vergunning. Voor 6 april vindt er een evaluatie plaats voor de huidige maatregelen en weten we ook meer of / wanneer er weer reserveringen kunnen doorgaan. Zie ook:
https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/24/aanvullende-maatregelen-23-maart